VIP-ROM. AV DEN BESTE PERSONLIGE TRENEREN I ALTEA

Hvorfor ansette en personlig trener i Altea?

Hvis vi ønsker å oppnå en bestemt fysisk tilstand på en effektiv, sikker og rimelig måte, er en personlig trener det beste alternativet.

  • Personlig intervju
  • Evaluering
  • Sette mål
  • personlige treningsprogrammet

1 dag i uken + diett

150 Betaling hver 4. uke
  • Konstant overvåking (4 uker)

2 ukentlige økter + diett

250 Betaling hver 4. uke
  • Konstant overvåking (4 uker)
mer oppfordret

3 ukentlige økter + diett

350 Betaling hver 4. uke
  • Konstant overvåking (4 uker)

4 ukentlige økter + diett

425 Betaling hver 4. uke
  • Konstant overvåking (4 uker)

Hva handler MrFitMan Altea treningsprogram om?

VIP Gym Boutique MrFitMan Altea -treningsrommet administreres utelukkende og utelukkende av Alberto de Nova. Det er det mest komplette og individualiserte personlige treningsrommet i hele Alicante. Utstyrt med maskiner av topp kvalitet, spesielt valgt for kunden for å få den beste opplevelsen og gjøre 100% lønnsom sin innsats og engasjement.

 Treningene i treningsrommet er HELT INDIVIDUELLE og personlige. Derfor vil bare en klient trene i samme økt (maks 2 i par), for å opprettholde eksklusiviteten som kjennetegner MrFitMan -merket og kvaliteten på opplæringen som tilbys av Alberto de Nova.

Mange tror at det er nok å løpe eller bare bli med på treningsstudioet, men dette er ikke alltid tilfelle. Det er mennesker som foretrekker å bli guidet og instruert på en mer intim og personlig måte, noe som med treningssentre er vanskeligere å oppnå gitt deres omfattende klientell.

Har du noen gang forlatt et treningsstudio? Det er mer vanlig enn du tror

Når det gjelder å gå på treningsstudio for første gang eller starte en treningsrutine uten noen tidligere erfaring, er det normalt å gå litt tapt. Kanskje for noen mennesker er det ikke et stort problem å gå alene, siden de føler seg bedre og friere når de planlegger treningsøkten, uten å være avhengig av noe eller noen; men for mange andre kan det være en stor frustrasjon.

Mangelen på kunnskap om hvilke øvelser som er tilstrekkelig for å nå målene, samt mangel på rutine kan føre til tap av motivasjon og påfølgende forlatelse. Det anslås at minst 7% befolkningen slutter å gå på treningsstudioet etter den første måneden.

mancuerna MrFitMan

Personlige treninger i treningsrommet

VIP-trening i det mest eksklusive treningsrommet i Altea med konstant og personlig overvåking

Online tilpassede rutiner

Personlig rådgivning på nettet, forberedelse og overvåking av rutinen som skal utføres, slik at du kan trene på egen hånd

Ernæringsrådgivning

Anbefalinger og ernæringsprogram tilpasset dine behov, helt personlig og individualisert

Hvis vi ikke klarer å utføre treningsøkter hverken hjemme eller i idrettsanlegg, kan en personlig trener være til stor hjelp.

 

Fordeler med å sette deg i hendene på en personlig trener

Det handler ikke bare om trening: Personlige trenertjenester handler ikke bare om trening, de dekker flere aspekter som ernæring og psykologi. Riktig ernæring spiller en nøkkelrolle for å nå våre mål og oppnå bedre aktivitet og fysisk ytelse. For sin del er psykologi viktig, da det vil hjelpe oss å opprettholde motivasjonen og ønsket alltid høyt. Kombinasjonen av disse tre aspektene, ernæring, sport og sinn, vil ende opp med å gi oss en bedre livskvalitet og vil forbedre vårt humør.

Personlig trenings- og spiseplan

Før treneren starter, vil treneren lage en diett- og treningsplan tilpasset klienten, som vil variere avhengig av alder, fysisk tilstand, livsstil og mål.

Det favoriserer vår rutine

Det å trene seg ender opp med å skape en rutine i livet til de som praktiserer den. En personlig trener kan være til stor hjelp siden øktene kan planlegges for å tilpasse seg rutinen og livsstilen til klienten, og ende opp med å etablere en rutine som vil være vanskelig å bryte.

Vi vil lide langt færre skader

Hvis du aldri har trent mer kraftig, er det veldig vanlig med skader fra å trene feil. Å ha en personlig trener til disposisjon vil forhindre feilbehandling, da de vil vite hvordan de skal utføres på den tryggeste og mest effektive måten.

Motivasjon alltid høy

Det faktum at vi har en forpliktelse med en annen person, gjør at vi allerede unngår unnskyldninger for å hoppe over rutinen. I tillegg vil støtte de kvalifiserte fagpersonene gjøre de vanskelige tidene bedre, mens motivasjonen opprettholdes.

Garanterte resultater

En profesjonell vil alltid sørge for at vi får mest mulig ut av treningsøktene. Derfor vil det ikke være nødvendig å investere for mange timer, siden de få som vi gjør blir brukt godt.

Hvis vi vil utvikle oss uten å miste motivasjonen, er det best å gå til en kvalifisert personlig trener

Ikke mist denne muligheten

8 av 10 medlemmer 80%

Ikke la den stå en annen gang

Å starte treningsstudioet den første dagen av det nye året er et av de vanligste formålene blant befolkningen. Som i september er det retur til skolen, i januar er det retur til treningsstudioene. Disse anleggene opplever en spredning av nye kunder, både veteraner og nybegynnere, som til tross for at de har de beste intensjonene, mer enn halvparten ender med å gi opp og forlate det igjen.

Møt den beste personlige trener i Altea

“Mitt oppdrag er å personlig gi deg råd innen ernæring og hypertrofi-trening – toning, slik at du i henhold til dine behov oppnår målet ditt på en mest mulig effektiv måte.”.

entrenamiento personal online mejor entrenador personal online Alber de Nova MrFitMan entrenador personal online recomendado

“Motivasjon er alt, og noen ganger har vi ikke muligheten til å forplikte oss selv & nbsp; og prøve å endre alt som vi ikke er fornøyd med og begrenser oss dag etter dag”.

¡Kontakt med MrFitMan!

Med den nye MrFitMan-appen har du nå hele treningsplanen din uansett hvor du er og i en enkelt applikasjon. Dra nytte av å ha din egen profil, konsulter dine personlige data når du vil, eller sjekk dietten / rutinen raskt, uten problemer eller bortkastet tid.

Bli motivert og klatre i Global Ranking for å gå opp fra kategorien!

No se ha encontrado ningún schema.

Om meg

Mitt navn er Alberto de Nova (MrFitMan) og jeg har alltid hatt en stor lidenskap for trening. Jeg begynte å trene for 18 år siden og konkurrerer for tiden i Men’s Physique-kategorien.
Kontakt oss

E-post: info@mrfitman.com
WhatsApp: +34 650 03 99 45